2017. március 9., csütörtök

Pisztrángos tavaszi saláta



Hozzávalók 2 személyre: 

  • 2 konyhakész pisztráng
  • 6 hónapos retek
  • 4-4 sárga és piros koktélparadicsom
  • 2 összmarék jégsalta és madársaláta
  • 1 kisebb lilahagyma
  • 2 evőkanál parmezán sajt
  • 2 evőkanál kókuszzsír
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • kevés balzsamecet
  • petrezselyemzöld
  • só, őrölt bors



Elkészítése: 

  • Megmossuk a pisztrángot, konyhai papírtörlővel szárazra itatjuk, majd mindkét oldalát besózzuk és borsozzuk. Egy serpenyőben, kókuszzsíron pirosra sütjük. 
  • A zöldségeket megmossuk. A retket és a hagymát szeletekre, a paradicsomot pedig cikkekre vágjuk. 
  • A halat kicsontozzuk, és tetszőleges darabokra tépkedjük. 
  • Egy tálban összeforgatjuk a zöldségeket olívaolajjal, balzsamecettel, sóval és borssal, a tetejére pedig pisztrángot és parmezán sajtot helyezünk.

Nincsenek megjegyzések: