2013. május 23., csütörtök

Sajtos-császárszalonnás lepény


Gyors, egyszerű és finom étel, rohanós hétköznapokra.

Hozzávalók:

  • 45 dkg leveles tészta (lehet fagyasztott is)
  • 20 dkg bacon szalonna
  • 20 dkg camembert sajt
  • rukkola saláta
  • őrölt színes bors

Elkészítése:

  • A leveles tésztát, amennyiben fagyasztott, hagyjuk kiolvadni.
  • A bacont apróra vágjuk, és száraz serpenyőben kissé megpirítjuk, a sajtot pedig szeletekre vágjuk.
  • A tésztát egy közepes méretű tepsibe helyezzük, megszórjuk őrölt borssal, és kirakjuk a sajtszletekkel.
  • Megszórjuk a szalonnával, majd 180 fokos sütőben 20-25 perc alatt pirosra sütjük.
  • Tálaláskor rukkola salátát helyezünk a tetejére.

Nincsenek megjegyzések: