2013. április 21., vasárnap

Halkrém


A gyerekek egyik nap előálltak, hogy készítsek nekik halkrémet, mert nagyon szeretik. Nem bonyolítottam túl, mert nincs is rá szükség ahhoz, hogy finom legyen. Fogtam egy halkonzervet (az viszont fontos, hogy a halkonzerv finom legyen!), és 2 perc múlva már kész is volt. Rögtön fel is faltuk. Amilyen egyszerű, olyan finom!

Hozzávalók:

  • 1 olajos halkonzerv (125 g)
  • 1,5 evőkanál vaj
  • 1 evőkanál apróra vágott hagymazöld
  • csipet só
  • kevés őrölt bors
Elkészítése:
  • A halkonzervet olajastól egy kis tálba öntjük, hozzáadjuk a vajat, és összeturmixoljuk.
  • Ízesítjük zöldhagymával, sóval, és borssal.

2 megjegyzés:

Horváth Emerencia írta...

Köszönjük a receptet! Ki fogjuk próbálni!

Edó írta...

Igazán nincs mit,ehhez recept sem kell:)Remélem ízleni fog!