2011. április 12., kedd

Tormás sonkatekercsek


Sokféleképpen lehet sonkát tölteni, de szerintem a torma semmiképp nem hiányozhat belőle, főleg ha Húsvétra készül.

Hozzávalók:

  • vékony sonkaszeletek
  • 12,5 dkg tejfölös vajkrém
  • 2 teáskanál tejföl 
  • 2 evőkanál reszelt torma vagy ecetes torma 
  • 2 evőkanál ecetes almapaprika apróra vágva 
  • kevés apróra vágott petrezselyemzöld
  • só, bors
Elkészítése:
  • A vajkrémet a többi hozzávalóval alaposan kikeverjük, ha szükséges utánaízesítjük. 
    A sonkaszeleteket kiterítjük és mindenikre egy-egy teáskanál krémet helyezünk. 
    Felgöngyöljük és egy salátalevelekkel díszített tálra helyezzük.

7 megjegyzés:

Kati írta...

De szép színek, igazi tavaszi étel.

kismazsi írta...

Húú, de megéheztem!
Nagyon gusztán szervíroztad az ételt!!
Egy igazi jó fogás lehetne vacsira!!!

Gál Edith írta...

Nagyon finom lehet..:)

Reka írta...

Hu de fincsi, teszel nekem is a munkaba egyet?

koszi :-)))).

judit60 írta...

Igazi ínycsiklandozó könnyű étel.

Éva írta...

Nagyon jól néz ki, most már valóban kezdünk a finisbe érni,húsvéti előzetes van mindenkinél.

Bianka írta...

Gyönyörű tálalás